dissabte, 24 de gener del 2009

moció de censura

De vegades les persones ens veiem obligades a fer coses que són el fruit d’una llarga, profunda i dura reflexió personal o, de vegades, s’actua més inconscientment i sense mesurar les conseqüències. Però no és aquest darrer cas el que ens ha portat a actuar al nostre poble de la manera que ho hem fet. Ni molt menys. I no ha sigut una acció de la qual estem orgullosos, perquè les persones tenim -tenen- allò que es diu coret. Però la raó, pensem, ha de predominar per damunt dels sentiments, en alguns casos.

Quasi dos anys treballant pel nostre poble de la mà del PSPV no ha estat un camí planer, cosa que ja sabíem, però acceptàrem l’acord a què arribàrem. Ningú podrà dir-nos que des de la parcel·la de poder en què hem actuat -Cultura, Festes, Tradicions i Patrimoni- no hem treballat de valent. Podrà valorar-se més o ménys la nostra tasca, però la voluntad de treballar pel poble, per canviar el poble des la cultura, està ahí. I jo pense que molt possitiva.

Però no sols ens hem menejat en el camp de la nostra regidoria; quasi tots els dies el nostre regidor està a l’Ajuntament resolent o intentant resoldre, al costat de qui siga, problemes que facen la vida, el dia a dia dels salemers i salemeres, més agradable, però també amb mires de futur, cosa que fins ara no s’ha tingut massa en compte. Hem acompanyat la Sra. Alcaldessa, sempre que ens ho ha demanat, allí on ha fet falta, i més vegades que havérem volgut anar-hi, o amb la Sra. Secretària a resoldre problemes a les Conselleries o amb qualsevol regidor allí on ha sigut menester. Mai hem posat cap impediment a ningú.

Ens hem presentat com a partit polític del poble, i per tant legitimat, a la Simdicatura de Comptes per demanar ajuda devant el caos econòmic que nosaltres observàvem al nostre Ajuntament, marcat per la passivitat i descontrol que reinava. I pareix ser que s’està investigant, malgrat que ningú ens ha informat de res, alhora, però, sí que se’ns ha acusat de fer les coses d’amagat, quan el que hem fet, i de la menera que ho hem fet, és pels impediments que ens ha posat el PSPV. Altres vegades hem estat en la Fiscalia, denunciant irregularitats que clamen al cel i que per por o per deixadesa ningú està disposat a fer front, quan s’hi té l’obligació per no caure en delicte de prevaricació, però, res de res. No sabem si s’està actuant, perquè darrerament se’ns amaga tot. I quan dic tot, dic TOT!

Nosaltres li deixàrem ben clar en el discurs d’investidura a la Sra. Alcaldessa que li donàvem el nostre vot de confiança, per afinitat política, si voleu, o perquè era el partit més votat, dos vots més que el PP, i que ens tindria sempre al seu costat si nosaltres pensàvem que allò proposat era correcte per al nostre poble, però també l’advertírem de què aquella confiança no anava a ser gratuïta, perquè nosaltres tenim la nostra ideologia i la nostra manera de fer, la qual cosa sembla que ha oblidat, i que no la recolsaríem en aquelles propostes que nosaltres no veiem clares per a Salem.

I vingueren els pressupostos del 2008 i no els els aprovàrem, per continuistes, per no estar gens clars i per voler tapar tot un passat econòmic desastrós que el poble té dret a conèixer. I això no ens ho han perdonat. Com tampoc ens han perdonat que no els aprovàrem la concessió de l’aigua, de la qual nosaltres sí sóm partidaris, però volíem més temps per a estudiar el tema i no tot a presses i carreres per salvar uns presssupostos que ja naixien ofegats. No, no i no!

Des d’aquell moment han vingut per nosaltres, negant-nos l’aigua i el pa, de manera molt elegant, això sí, deixant-nos caure algunes molletes per tindre’ns callats. Ja no vull entrar en massa detalls en aquest darrer capítol, és el més desagradable de tots. Fins i tot al nostre regidor se l’ha desprestigiat, humiliat, difamat amb insults per part d’algunes persones interessades en tapar actuacions il·lícites del poble, involucrant-lo interessadament en mentides, cosa que la Sra. Alcaldessa no s’ha afanat en eixir en defensa d’un dels seus regidors, de la qual cosa té l’obligació, siga qui siga, però pareix que també ella és del mateix pensar que aquells que van casa per casa amb mentides, enganyant, en profit propi, la bona gent.

Ara ja està! El divendres a les 14h presentàvem una Moció de Censura a l’Ajuntament. El futur, Déu dirà. Els companys de camí en són altres, ni millor ni pitjors, diferents. Tots sóm gent de Salem, amb les nostres idees per millorar la vida dels veïns i veïnes. Però tot s’hi fa pel nostre poble. En el fons, sempre quedarà aquella amargoreta que et deixa el cor, perquè quan has estat al costat de les persones –Maite o Empar-, inevitablement s’hi crea un llaç afectiu difícil de desnugar.

57 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Ja saps com pense... I sols vull afegir-vos que em teniu al vostre costat... i que, passe el que passe d'ara endavant, aquelles i aquells que estimem de veritat el vostre poble sabem que ho heu fet per al bé del poble. Caldria vore ara si esta mateixa intenció mou al PSPV i PP de la comarca...

Anònim ha dit...

muy bien sabeis que contais con nosotros ya sabemos desde el primero dia que los unicos que miran por el pueblo sois vosotros.
no perdais las ilusiones,adelante.
contais con nuestro apoyo para lo que haga falta.
muchos besitos

Anònim ha dit...

Juli, sincerament, JA ERA HORA!

Vos han estat vilipendiant i maltractant pel poble, sigueu el cap de turc que utilitzaven i utilitzaran per amagar la seua incompetència i com no per amagar la "merda" i el saqueig del poble que han fet durant tants anys. La veritat que una part ho han aconseguit. Per això aplaudisc la vostra decisió.

Tranquils hi ha temps per que la gent torne a confiar amb vosaltres, però eu de tindre una cosa clara. ANEU FINS AL FINAL!

Si no, no haurà servit de res, per a vosaltres i menys per a tot el poble de Salem.

Anònim ha dit...

Però, qui serà l'alcalde?, un del PP o tu. Bo seria saber-ho, no?

Anònim ha dit...

Des del coneixement de la voluntad que tenia la nova corporació de "netejar" poc a poc la situació en què estava l'ajuntament de Salem, lamente moltíssim la trista notícia que ha pres el Bloc de Salem -o l'ha presa Juli?-. Si el que es pretén amb aquesta moció es guanyar més parcel.les de poder, segurament ho aconseguiran perquè el PP els hi donarà tot el que demanen.Fins i tot més del que es correspondria atenent a la seua estricta representativitat. Sòl passar que la vara de "mando" té un preu directament proporcional a les ganes de manar i el PP en té de calent. Em sap greu. Molt greu!! Un poble que ha votat esquerres- i amb això compte al Bloc- acabarà siguent governat per la dreta. Juli sabrà argumentar la decissió, el moment i la forma: paraules no li'n faltaran, però la gent que sabem de forma fefaent que la corporació anava per un camí distint al passat, no li donarem la raó. No em valdrà que em posen exemples de cassos semblants però en sentit contrari, vull dir quan el PSPV pacta amb la dreta. Jo analitze a Salem i al Bloc de Salem.
Ara, de fet ja ho he vist dalt , als Fenollar els plouran les lloances per haver pres una actitud valenta i de canvi. Fins i tot els riuran la gràcia. Però molts pensarem que donar suport a un partit que en campanya electoral ha dit les coses que va dir el PP, del tema del valencià entre d'altres, no és cosa de riure. Alguna cosa es remourà la conciència a Juli i a Rafel quan han d'emprar tantes paraules per a justificar la decissió. Crida l'atenció buscar i no trobar cap causa concreta que sustente la moció. Amagar la merda? Vinga que en Salem està tot a la vista........
Diuen que han treballat molt durant l'any i mig que porten exercint el càrrec-perdoneu que utilitze el plural però el germà està ahí encara que no l'hagen elegit- Això no és excusa de res. Només faltaria que estigueren per a fer bonic!!
De tota manera açò que s'ha fet públic el passat divendres ja anava coent-se des de prou abans inclús sense que el propi Bloc ho sapiguera. El PP d'alguns pobles de la rodalia feia temps que anaven parlant-s'ho i ara amb l'excusa del passat inconfessable d'alguns polítics que ja no pinten fava en Salem, el Bloc cau en el parany, com un gafarró que li permetrà dir al PP de la comarca que ja té un poble més.
No vull fer judicis que el temps s'ocuparà de fer. El temps posa a cadascú al seu lloc.
Diré una cosa darrerament i ja me'n vaig : Alguns articles del Blog de Juli Fenollar al rellegir-los este cap de setmana han pres una altra dimensió i fins i tot un altre significat. Ara sé que tot i que la paraula és important, no ho és tot. Hi ha qui diu. Hi ha qui fa. Hi ha, finalment, qui no fa allò que diu, però bé els seus incondicionals li ho sabran perdonar i fins i tot aplaudir.
Si fóra del PP us diria : gràcies Juli i Rafa Fenollar pel regalet. Com no ho sóc us dic : us ha pesat més el rencor que l'interes de Salem.

Anònim ha dit...

Una persona veritablement d'esquerres no mai seria capaç de donar-li una alcaldia a un partit com el PP valencià de Camps, Rus i l'arquebisbe Garcia-Gasco o el lleig de Font de Mora. Amb açò, sols queda clar que el Bloc no és de fiar. Ara que haurien de fer a Agullent, els socialistes, el mateix i liar-se amb el PP i llevar Jesús Pla? Això no s'ho pensaria ningú. Encara esteu a temps de rectificar i anar-se'n a casa, si és precís.

Anònim ha dit...

Deia Juli Fenollar arrel de la manifestació de Novembre passat que......"sonàven els pitos i les veus amb ganes de dir adéu PP". Ara què dirà? Ai mare quina poca vergonya disfressada de valencianisme.

Anònim ha dit...

Juli, els has dit als teus alumnes que ara li fas costat al PP?
Segur que t'ho has callat!
Per cert, molt bò el comentari en què us alaben en un finíssim castellà : sois los únicos que mirais por el pueblo. Quina coentor!!
La foto de la façana de l'Ajuntament no té desperdici: la meua senyera amb tres banderes més, amb dues imatges del cristo crucifixat, plantes i floretes de tots els colors. Què ens espera un ajuntament abertzale, un ajuntament beato, un ajuntament oficialista o una corporació florida. Qui més se n'alegrarà serà el senyor rector segur!
De veritat se n'haveu passat!Els germanets Fenollar, passareu a l'història com els primers que han transgredit la voluntat del poble de Salem.

salva ha dit...

Els beneficis i els perjudicis son per al poble. Pero per a tots els que es sentiu amargats per la mocio tinc que dir-vos "QUE LA DEMOCRACIA ES LA MENOS MALA DE LES FORMES DE GOVERNAR". I que a Ontinyent fa 7 anys en va hi haure una unint-se el bloc amb el Psoe i no es va sentir als socialistes criticar que eixes coses no es fan.
Siga com vulga no crec que RAFEL el regidor del Bloc haja accedit a esta decisio per interes personal, si no que per l'interes del seu poble SALEM, per tots i cada u dels seus veins.
Endavant Rafa que no et vinguen boires dels que pensen que hi has obrat mal i a treballar pel teu poble que es el que prima. El que fan els demes no mes es criticar el que el mes segur no saben fer ni ells.
Salutacions i molta sort.

Anònim ha dit...

Anònim que el PSOE és d'esquerres??? jaja

Es d'esquerres aquell que dona diners a bancs que són entitats privades???? A canvi del 70% de crèdits denegats.. Pues això ho ha fet Zapatero. Estos ens han de dir que és ser d'esquerres? Va per favor.

No és més d'esquerres aquell que més ho diu...

DE TOT UN POQUET ha dit...

No acabe d'entendre l'anonimat (però menys quan es llancen acusacions...= però estem massa acostumats a això. En fi, em reitere en el que he dit al principi... i si el PSOE és d'esquerres que vinga Déu i ho veja. Res més.

Anònim ha dit...

Després de llegir als dos comentaristes que m'han precedit i de reflexionar un poc.......ho veig molt clar. Ací els d'esquerres DE VERITAT son els del PP, ,sobretot els de Salem. Els conegueu o només en teniu referències.....Recordeu que deien de Rafa, de Juli i del Bloc en campanya......Ai mare.....quants en cria la farina!!

Anònim ha dit...

Endavant, companys. Si algú pot entendre com se les gasta el psoe quan mana també som nosaltres. Són una colla d'hipòcrites. Ells pacten amb qui volen perquè -diuen- vetlen per l'interès general, ells sempre fan política. Quan ho fem la resta diuen que som uns venuts... Que ningú no se'n recorda ja de l'estatutet que van pactar amb el PP? Tenen la cara molt dura. Llençaran molta merda ara (per què en tenen tanta?. Molts ànims! Estem amb vosaltres.

Anònim ha dit...

Coneguent a Juli i a Rafa, estic segur que feu el que cal. Ànim.

Ells fan el que volen quan els interessa: ara "grupo constitucionalista, ara grupo progresista". De segur que teniu moltes raons.

Segur qu la vstra decisió té al davant pensar en Salem.
Estem amb vosaltres!

Anònim ha dit...

Feia setmanes que als "burladeros" del PP es veien moviments estranys.
Ara s'entén la jugada: Els PPeros de la comarca se n'estaven frontant les mans i partint-se el pastís de Salem.
Tristíssim. Senzillament tristíssim.
Li doneu l'Alcaldia a aquells que no coneixen qui és Paco Muñoz. A aquells que més estimen el país i la llengua. Als de "Education for citizenship". Als Zaplana, als Gascó, als Fabra, als Camps, a les Rites Barberà, Aznar.

Adeu PP?
Segur?

Anònim ha dit...

AMARGURA. Amargura es lo que hi ha en els comentaris en contra de la moció. No patiu després tot amaina, sino fora així no podrieu viure en pau cadascu de vosaltres.

Anònim ha dit...

Jo també conec a Juli i a Rafa i sé que ho fan de bona fé però s'equivoquen. Em féu gràcia aquells que des d'Albaida digueu que esteu amb ells!! Veniu a Salem i vegeu com se les gasten els del PP i els que estan inspirant aquesta moció, vegeu-los de prop i no des d'Albaida i igual canvieu d'opinió, sense tocar per a res els valors de Juli i Rafa, que, ara, ho torne a dir, s'equivoquen de totes totes.....El temps dirà.

salva ha dit...

Les delimitacions amb intencio d'estabilitzar eixen a la llum, dona igual que'l pacte siga amb el Pp que amb el Psoe, sols hi ha que pensar si la persona que te que ser cap val o no val, i si en principi has confiat i despres ta decebut millor canviar, els canvis son bons.
I al senyor/a anonim que viu en el mon de la por i de la obscuritat, crec que deu de deixar de guardar la seua identitat i dir qui es com acte de valentia i reiterament sobre el que defen.
I ens podria explicar si el suposat futur alcalde de Salem es Campiste, zaplaniste, Ritiste, Liniste,Aznariste, Gasconiste, Fabriste?
O simplement es SALEMISTE?
O el que voste avoca sols es odi per que s'ha quedat baix taula?
Reflexione i mire la gent del poble el que te, el que voste li pot aportar, i la posibilitat del que poden aportar els demes.
Siceres amb voste mateix i deixe de fer batalla amb esguits d'aigua, que no tota la gent es roina, pero amb este pacte podria ser la forma menys roina de governar Salem o qualsevol poble.

Anònim ha dit...

Sincerament, cregueu que els votants del Bloc a Salem volien un ajuntament del PP? Supose que tots sabem que si un polític comet algun irregularitat se'l denuncia i la Justícia l'inhabilita, no seria eixe el camí si el PSPV fa alguna cosa roin?No seria això respectar mes la voluntat d'un poble que ha votat majoritàriament a les esqueres?

Anònim ha dit...

Si qui s'ha referit a anònim, ho ha fet per mi, queda disculpat de tot allò ofensiu que ha dit ( poregós, obscur, odi....). Cadascú dóna la cara on creu que l'ha de donar. Vosté pel que diu, crec que l'ha donada poques vegades o mai per Salem que és on importa. En els blogs ja he vist que es prodiga prou, cosa que trobe bé..... no crega.
Anant al grà i amb açò ja no diré res més : no és justa aquesta equidistància que mantenen entre PP i PSPV en situacions com aquesta. Si sincerament creuen que en esta Vall nostra tots som igual, doncs endavant......La democràcia precisament permet que qaulsevol persona o partit pot canviar d'opinió quan vullga.

salva ha dit...

Una mocio de censura no es fa per que un politic es un delinqüent (per a la informacio del sr/a ANONIM). Es fa per la incompetencia d'aconseguir coses per al poble, o per que es queden lluny d'algun pacte que hi va hi haure en el seu temps, el que voste ha volgut referir no mes es fa quant el representat municipal hi ha fet algun acte delictiu. NO crec que ningun membre de la corporacio de Salem tinga ningun fet delictiu, no més com ja he dit, no mes lluny de la baixa capacitat de aportar benestar al poble. Gracies per continuar amagant la seua identitat, son aixi les persones que tiren la pedra i amguen el braç, o simplement son aixi les persones que mai sabrem com son, per que no tenen trans parencia, ni valentia, ni clares les seues idees, si no els tipics que solen cambiar de camisa a toc de vot. AH!!! I un consell per favor no es presente mai a defendre l'interes d'un poble, no per que no estiga capacitat, si no per que mai sabrem qui es voste per nom que tinga.

Anònim ha dit...

Independentment de tota la ideologia que hi ha darrere del PP i que tots coneguem massa bé, pensem amb el cap i pensem en Salem.
Heu vist qui serà el nou alcalde de Salem?
I la sarta de regidors que van a agafar el poder?
Juli, tu que eres del poble i sé que estàs darrere de tot açò: Són millor i més HONESTOS que el que ara mateix tenim?

Pur feixisme al govern de Salem.

Ara confirme les meus sospites. El Bloc és, al cap i a la fi, un partit de pensament únic. Monobloc.
De dretes, i de les pitjors, al cap i a la fi.

Anònim ha dit...

Com sembla que el NO ANONIM, es refereix a mi, li diré simplement que la seua forma d'escriure total i absolutament confussa, fa que no s'entenga ni allò que vol dir, si és que té alguna cosa que dir. Jo diria que té un embolic mental que no se la lleva ni escrivint 77 comentaris a este blog.Més valdria que es dedicara a fer un curs intensiu de comunicació- i de passada de gramàtica valenciana- i que ens deixara en pau a aquells que volem mantindre el nostre anonimat. El que compta és que vostá està recolzant una opció , al nostre entendre, legal però totalment il.lícita. Ho podem dir?o ens ho prohibeix per que no ens dóna la gana signar una opinió. I ara, per favor, ens podria ja deixar en pau. Per cert, jo sóc xic. Vosté és Salvador o Salvadora?? Posats a dir.....

Au vés i fila bonico/a......

ANÒNIM

salva ha dit...

Quant algu arriva a l'insult es seny de que la seua capacitat va acabant-se, es quant ja algu no te mes armament per a defendre les seues idees, el que es el mateix que estar desbordat. En quant a la gramatica no m'importa ni escriure be ni mal, el que importa es que li arriva, no i en quant anar a filar es provablement el que deuria de fer mas d'un anonim, pero filar prim clar esta, per que la gent que arriva a sentenciar com voste son els que prenen "FIL PER RANDA".
Au vaja creant idees, i FILE I FILE...

Anònim ha dit...

Me parece que aquí se van desviando las cosas, permitanme que haga mi objeción sobre lo aquí comentado.
Primero.- Me parece lamentable que cualquier ayuntamiento llegue a estas situaciones, y lo que haya sido seguro que ni los ciudadanos o poblanos lo sabrán (almenos en su pura esencia).
Segundo.- En referencia a las estupideces dichas si es lícito si no es lícito, eso es la democracia, o nos vamos a plantear si la democracia es lícita o no.
y por último el anterior Anónimo permitame preguntarle quién es usted para entrar en cábalas diciendo que son Fascistas...? Oiga esto es un insulto grave!!!
Y sobre las apreciaciones que le hace usted al ultimo comentarista eso ya no tiene nombre. Insultar!!!
Por Dios que bajeza, sean mas decentes, que cuando no les quedan mas palabras rebuscan en donde herir a las personas sin darse cuenta que están cayendo en lo mas bajo.
Ahora lo que tienen que hacer por el bien del pueblo y en contribucion a nuestra Nación es que el pueblo esté estable y creo que lo va a estar y muy pero que muy bien.
Todo por el bien de Salem y de España!!!!

Anònim ha dit...

He repassat els tres comentaris anònims que he fet i no he trobat cap insult, per tant no hem done per al.ludit. Estupideses? Si dir que em sembla legal però il.licit es una estupidesa, doncs, sí l'he dita. Ara insults mai!!
Jo, vist el mal ambient, que aporten alguns em retire. Només dir al respecte del joc de paraules, que l'expressió "fil per randa" no li pega ni amb cola al sentit del comentari.
Adéu

Anònim ha dit...

Bueno esto ya va entrando en un buen cauce, los desbordados vuelven a su sitio, ahora solo queda que los que vamos a gobernar lo hagamos tan bien como esperamos.
El septimo de caballeria se retira!!!!!!!!
HIIIAAAAAA Caballo!!!!!!

Anònim ha dit...

Perdone pero me corre por el "BODI", que el usar un adjetivo calificativo en la forma que usted lo ha hecho con la palabra "FEIXISME" para los que tenemos que regir el Ayuntamiento de Salem, me parece suficiente insulto. A usted no?
Quizás es que usted tampoco entiende de calificativos, de no ser que ahora los que tengamos que gobernar en Salem seamos nacidos en el FASCIO (Italia). Ah y gracias por retirarse!

Anònim ha dit...

L'anònim que s'ha retirat-jo- no és qui ha utilitzat eixa paraula. Mireu bé senyor futur governant : hi ha més d'un anònim. Crec que, fins i tot més més de dos.

Anònim ha dit...

Puede ser, pero yo me diferencio, usted no...
Asi son los anónimos que yo le he apoyado puede ser usted o no, pero para la mayoria seguro que es usted, porque no hay diferencia, es lo que hay con los anonimos.

Anònim ha dit...

Menuda diferencia, se "diferencia" hablando "castellano".
Ustedes no cambian.
Ése es el problema.
Y son ustedes los que nos van a gobernar.
¿Con el catalanista del Bloc?

Anònim ha dit...

Tot açò es veia vindre.
I si no, mireu la foto del post: El Crist i la quatribarrada.
Tot un anunci del que havia de passar poc després.

Anònim ha dit...

Com bé diu el nom que m'he posat, soc un socialista (d'esquerres) de Salem. Es clar que mai hauríem de donar suport als del PP, però pense que aquesta situació es molt diferent.

Per començar, penseu que tots els que estan la llista del PSOE a Salem son d'esquerres? O que els anteriors ho eren?. Esteu molt equivocats, fins i tot m'atrevisc a dir-vos que algun dels regidors no ho es. El que passa als poble, i més als menuts com Salem, no es mira el nom del partit polític (i tot el que porta com ideals, principis...) sinó la gent de la llista.
Al poble de Salem aquests últims anys han passat cosses molt estranyes baix el mandat del PSOE, llàstima. De cara les passades eleccions tots teníem l'esperança que les coses canviaren, bé governaren uns o altres, però aquest canvi no ha ocorregut. L'actual alcaldessa, per poc de temps, en lloc d'ajudar al poble i mostrar totes les irregularitats, el que ha fet es amagar tot el que havien fet els d'abans. Abans de presentar-se pel POSE ja li havien dit quina era la seua feina, tapar tot el que els seus antecessors havien fet. La tasca que li havien encarregat l'estava complint molt be, ja que aquest individus cavalquen tranquils pel poble i amb la cara ben alta, increïble però cert.

Ja està bé de tanta merda, el que cal es que mostren a la gent del poble totes les irregularitats que van fer anys anterior. Estem farts que ho pague la gent del poble amb pujades de impostos, nou tributs... i que la gent que a 'ROBAT', des de el meu punt de vista, pague el que ha furtat.

Aquest es un petit, i molt petit resum del que passa al poble, per que hi ha injustícies que no es poden explicar.

Avant Fenollar que el poble de Salem t'ho agrairà tota la vida si fas el que tens que fer, caiga qui caiga.

Molta Sort.

Anònim ha dit...

No puc evitar-ho,les mocions de censura em posem la `pell de gallina. Dimitiu i no entreu en contradicció amb tot el que escriviu. A mi em cauria la cara de vergonya si desprès del que aneu a fer continuareu pensant que el PP vol ACABAR AMB LA NOSTRA LLENGUA.No et queixeu de l'alumnat de l'IES d'Albaida i no digues que és incoherent, perquè tu, vosaltres també ho sou i jo crec que molt més que ells ,que encara s'estan formant i que esperen una poca de cordura dels seus professors.Em sorpren molt el que aneu a fer. Dimitu i no entrareu en la gran paranòia de fer el que cal fer per damunt de tots els vostres principis si és que els teniu, que no ho dubte

Anònim ha dit...

Maria, no t'ha de sorprendre res.
"Poderoso caballero don dinero".
O de cas penses que açò es fa debades?
Ingènua.

Anònim ha dit...

He llegit alguns comentaris.
Dues coses :
Primera: Alguns dels que pareix que van a manar........ja mostren les seues formes (hia caballo, castellano per distingir-se....)

Segona: L'opinió de Maria la trobe molt encertada. Si no s'està d'acord amb un govern del que es forma part perquè això entra en contradicció amb els principis d'ú, sempre pots deixar les responsabilitats assumides al principi de la legislatura. Que governen ells sols i a vore vindre. No?

De tota manera intenteu TOTS els qui esteu ara i els qui estareu, tindre coneixement i que en Salem no es creen conflictes més allà del que seria raonable i normal. Coneixement. No fem una guerra del que és un fet totalement democràtic, encara que no s'hi estiga d'acord.

Anònim ha dit...

Cada uno escribe como mejor se desenvuelve, y eso no es malo ni antisalemista. Aun no le he dicho yo a nadie lo que pienso por su forma de escribir, o en algun caso por su forma de actuar cuando ha gobernado, como por ejemplo el PSOE de Albaida con la ermita y otras cosas.
Hoy es un gran dia para Salem y asi lo tenemos que ver, todo por intentar el progreso de nuestro pueblo.

Anònim ha dit...

Sóc un votant del Bloc les darreres eleccions municipals de Salem, ara mai en la vida em pensava que els Fenollar donaren suport al PP. És una cosa inexplicable. Això amaga alguna cosa més, que no sé si sabrem mai, però el que està clar es que han acabat amb la meva confiança, mai més votaré al Bloc i molt menys a dos persones que em donaven molt de respete. MAI MEU PENSAVA.

Anònim ha dit...

Jo també vaig votar al Bloc, justament per no veure mai el PP governant el meu poble, i perque tenia a Rafa i Juli per persones coherents.
Podria ser els del PP ho feren bé, perque com ha apuntat algú abans, són les persones, i no les idees finalment el qui votes.
Però penseu que amb estos tres us teniu que aclarir?
Perque ací ens coneguem tots.
Qui dels tres es pitjor?
Penseu Rafa i Juli que ells tres vos accepten i són tolerants amb vosaltres i la vostra forma de ser?

Penseu, perque si per ells fora, exhiliats de Salem estarieu!!

Anònim ha dit...

Ací veig molta demagogia per part del Bloc. No sou vosaltres els que en el congrés que celebrareu el proper cap de setmana, heu proposat acceptar el blau de la senyera, la denominació Comunitat Valenciana i el "Per ofrenar"? I vosaltres sou més d'esquerres que els del PSOE? Teniu un greu problema de lateralitat.

Progressisme suposa avançar, buscar progrés. Si vosaltres lleveu els que estan per posar-se dins i no teniu un programa que dur avant, això no és progressisme. Això és tenir la cara més dura que la paret.

El PP i el Bloc no s'han pogut vore mai i ara resulta que en molts pobles van de la mà. I després volen ser progressistes i d'esquerres. Ja veieu, "extraños compañeros de cama".

Quan tingau clares les coses, m'ho digueu. Fins a eixe moment, contineu enfangant tot el que toqueu.

Anònim ha dit...

Virgensita que ma quede como estoy, siempre que manden en Salem los de Sapatero o los de Rajoi!!!!

Anònim ha dit...

Sincerament, amigues i amics no puc entendre que una persona, Juli Fenollar, que ha escrit tantes coses al seu blog - coses si més no entranayables i a vegades exquisides - vaja ara a donar un bot qualitativament tan important com agafar-se de la mà d'aquells que representen l'antítesi del seu pensament i de la seua trajectòria. N'he llegit i n'he assaborit molts d'escrits de Juli Fenollar. He llegit també -i he rellegit- el que està dalt i , de veritat, ho fet recercant una causa sòl.lida, o al menys plausible, en la que es bastira eixa decisió i.......perdoneu-me, no l'he trobada. Confesse que soc votant socialista de tota la vida i que una de les poques coses que feia viure en mi la possibilitat de canviar l'orientació del vot cap al Bloc era, precisament, l'existència de persones com Juli, intel.ligent, equànim, generós i amb principis- sobraria dir valencianista que això se sap de sobra-.
Quan m'he assabentat del que va a passar demà no puc estarme de dir que estic més que decebut. No ja perque es canvie de posició política, que això ho té previst el sistema democràtic. La meua decepció vé, precisament, de l'admiració que li he tingut jo a Juli i pel poc respecte que se li ha tingut des del partit amb qui governarà el Bloc a partir de demà.
Això es perdona però no és fàcil d'oblidar.
M'heu de creure si us dic que ara no em sap greu pel canvi de color polític d'un Ajuntament perque això va i vé i passa cada quatre o vuit anys en quasi tots els pobles. Fins i tot es mostra de salut democràtica.
Em sap greu per Juli, pel patiment que li portarà aquest episodi que casa molt malament amb el seu caràcter discret. Bé, he d'afegir que mentiria si omitira que pense que hi ha diferències notabilíssimes entre els dos partits majoritaris i que això tard ó d'hora, ací ó allà acabarà notant-se. Salut i a vore vindre.........

Anònim ha dit...

Esteu a temps de parar tot açò. Per cert, i si no s'aclariu? Sabeu que ja no podeu signar cap altra moció de censura en el temps que queda. Reflexió, senyors, reflexió.

Anònim ha dit...

es pecado mirar por el pueblo? es pecado saber que los gobernantes actuales solo miran por su propio beneficio particular? no, pecado es saberlo y callar, como han hecho y hacen continuamente las personas (se dicen politicas) de este pueblo, y predicar lo que no se siente.Ya era hora que hubiera unas personas con dignidad,si dignidadque es lo que le falta a mucha gente en este pueblo se dejen de politica barata y miren por un pueblo que se está perdiendo día a día, que lástima que no sepan apreciar lo que tienen.Entre todos debemos mnirar por el pueblo que es lo más importante y dejarnos de tonterías, que si tu eres del pp,y tu del psv o del bloc o del que sea.repito lo importante es el pueblo, que crezca que sea honrrado y digno de los salemeros y salemeras que así se llaman.

Anònim ha dit...

Ja ho estic vegent: Tot el poble ple de quatribarrades, i cantant-li gotjos a la Mare de Déu.
Beatos i folcloriques, folclòriques i beatos.
Al cap i a la fi, tot és el mateix i ara es veu.

Anònim ha dit...

ULTIMA HORA : ALES 23:46 DEL DIA 3 :
EL BLOC DE SALEM ES TORNA ARRERE I DIU QUE NO VOTARÀ A UN ALCALDE DEL PP. QUI DIU QUE SÍ, DIU QUE NO......I LA PARAULA ÉS LA PARAULA.

ELS DEL PP I EL SR. RECTOR ES QUEDEN AMB UN PAM DE NASSOS!

EL PSOE QUE JA S'HAVIA FET A L'IDEA TAMPOC VOL GOVERNAR.

EL REGIDOR DEL BLOC, VICTIMA D'UN ATAC D'ANSIETAT, PRESENTA LA DIMISSIÓ.

EL NOMBRÓS PÙBLIC ASSISTENT EIX DE L'AJUNTAMENT COMENTANT QUE AIXÒ NI ÉS MOCIÓ NI ÉS RES.

TOTS ELS QUE ESPERONAVEN EL BLOC PER A FER-HO, VÍCTIMES D'UNA GRAN FRUSTACIÓ.

TOTS ELS QUE CONSOLAVEN AL PSOE, AFECTATS PER UN GRAN DESCONCERT.

TOTS ELS QUE ES FREGAVEN LES MANS PENSANT QUE EL PP GOVERNARIA, SEGUEIXEN FREGANT-SE-LES.

ELS TIQUIS-MIQUIS DIUEN QUE AIXÒ NO ES FA QUE LA PARAULA DONADA ÉS UN SAGRAT.

ELS QUE ELS HI DÓNA IGUAL DIUEN QUE QUÈ HA PASSAT? QUÈ ÉS EL QUE NO HA PASSAT?

ELS QUE ELS AGRADA LA NOTORIETAT DIUEN : XÈ UNA VEGADA QUE SALEM POT DESTACAR EN ALGUNA COSA......

ELS QUE ELS AGRADEN LES FLORETES DECEPCIONATS A TOPE. ESPERAVEN UNA ÈPOCA DE VAQUES GROSSES MALGRAT LA CRISI.

ELS FORASTERS DIUEN : ESTOS DE SALEM.......COM TOTA LA VIDA NI CARN NI PEIX

LES XIQUES SALEMERES SEGUEIXEN PINTANT-SE AMB LA MATEIXA PASSIÓ QUE FA 70 ANYS.

LA QUATRIBARRADA S'HI TROBA DESUBICADA.

ELS FATXETES BUFANT QUE NO VEGES.

ELS INCONDICIONALS DE MORERA PENSANT QUE MAI ARRIBARAN A RES AMB AQUESTES VACIL.LACIONS.

ELS COMENTARISTES DEL BLOGS ES QUEDEN SENSE MATÈRIA PRIMA.......JO ENTRE ELLS.

Anònim ha dit...

Després del que s'ha vist avuí al Plé de la Moció de Censura plé de voltors -aiiiii perdó volia dir gavines-, Juli Fenollar, quedarà per sempre més estigmatitzat pel símbol de la traició a la voluntat del seu poble. Cada vegada que escriga o explique una idea o una cosa haurà de mirar amb molta cura que siga coherent amb el que acaba de fer, no siga cosa que quan vaja a una manifestació pel matí contra el PP , per la vesprada li ho censure el govern del que forma part. A vore si es dóna el cas que han de demanar en una moció la dimissió de Font de Mora- posem per cas- i els peguen una colzada als morros en compte de recolzar-la. Molt de compte amb els alumnes que li retreuran que va a mitges amb el partit que durant anys i anys ha criticat a mort. Molt d'ull haurà de tindre. No sé si valia la pena.....o si??
Les males formes i el mal gust que ha emprat el regidor del Bloc quedaran si no en el llibre de sessions, sí en la memòria de molta gent. Lleig de veritat!. Però no passa res Rafa, el capellà present i en primera fila t'absoldrà de tots els pecats comesos sense demanar-te penitència. Per cert, quì havia dit que el clero no té interes en la vida política del poble?
Ara pareu la mà sense mirament i no sigau bovos que el PP us donarà el que demaneu i un poc més si cal. Fins i tot ho faran tot en valencià. Us presentaran a Rus i podreu gaudir del poderós intel.lecte del President de la Diputació.Pot ser que fins i tot us arreglen una entrevista amb Camps- els hi va molt bé aparéixer com un partit obert a la sensibilitat del Bloc - . Entre el rector i el PP us obriran les portes d'un paradís que sembla que fins ara no heu trobat. Prompte portaran al poble un conseller o altre. Eixirán als diaris fumarades grandioses. No dubtaran en alçar-vos el rabo....i sempre acabaran dient que és pel be del poble.

Anònim ha dit...

Em senc avergonyit de tu, Rafa i Juli.

Anònim ha dit...

Sense paraules.Heu entrat al món de l'esquizofrènia.Haureu d'estar mig dia pensant en blau i l'altre mig perduts a l'espai,perquè.... escoltar a LLach resultarà un poc complicat.Feu-s'ho vore perquè a partir d'ara mateix teniu difícil que es puga creure amb la vostra paraula, el vostre compromís(amb les idees...) el vostre saber on esteu i qui sou. Resumint serà difícil creure en vosaltres

Anònim ha dit...

A més del que ha dit "cordevall" - vaja un nom de collons que t'has posat xaval/a- jo voldria fer-li una pregunta a Juli.

Quan puge al Benicadell amb els seus amics a coronar el cim amb la senyera(cosa que ja hem fet molta gent molt abans sense tant de rebombori) i al passar pel Ràfol de Salem vegen tota la senyalèctica, els cartells indicatius vull dir, en castellà; els dirà que això ho fa el mateix partit amb el que el bloc governa Salem? Callarà com ha fet des del dia 24 com si la cosa no anara amb ell? Els portarà per la senda del Portet per evitar passar-hi?.
Segur que ara, quan tot ha passat, xino xano, escriu un missatge posant-se per damunt del bé i del mal i repartint culpes fins i tot per als que l'única cosa que fem és opinar, qüestionarà, segurament, l'anonimat d'algún opinador i jurarà si és precís per Sant Miquel que tot ho han fet per bé del poble.
Adéu PP? Vaja una manera i d'eixa frase no fa ni un mes.
Per cert quan he llegit un dels missatges he dubtat si es tractava de Salem o d'un poble de Colombia. "Sagerats".
Esperem ansiosos per a vore com, quan i en quines condicions digueu: NO, NO i NO! al nou alcalde.

Adéu i bona sort(que diria ZP)!

Anònim ha dit...

Seguro que el comentario que empieza por "pecado" lo escribió el párroco. Hoy cuando lo he visto allí sentado me han venido a la cabeza las palabras pecado, predica etc.... Ay ay ay que se le ve el plumero o mejor dicho la sotana.

Anònim ha dit...

Bon dia, vos pase una informació sobre una web de noticies que permet incloure opinions i notes de premsa. Heu de manar un correu en contacte (http://www.valencianoticias.com/contact) dient que voleu donar-vos d’alta com a redactors, heu de dir qui sou i quines notes de premsa voleu incloure.
Si vos ho accepten podreu incloure totes les notes de premsa que vulgueu amb fotos.
La web te al voltant de 2.000 visites diàries el que suposa unes 50 o 60 mil visites mensuals. El 80% de les visites son del País Valencià. Pot ser interessant per a difondre les nostres notes de premsa. La web es www.valencianoticias.com

Anònim ha dit...

LES XIQUES SALEMERES SEGUEIXEN PINTANT-SE AMB LA MATEIXA PASSIÓ QUE FA 70 ANYS. ( ??? )

Per supost, faltaria més!

Anònim ha dit...

ayer fue el pleno tan esperado por algunos salemeros/as,que decepción como pueden caer en el digo y diretes de las personas, no esperaba menos de un psoe que no tiene argumentos ante las acusaciones tan fuertes de el resto de partidos, me parece inaudito que aún a estas alturas no reconozcan sus errores, pues hacerlo es de valientes y afrontar las consecuencias, como siempre predomina el bienestar personal de los regidores de dicho partido, y ahora que SR.MORENO ¿QUE PASARA CON SU FANTASTICA CASA? empezó bien pronto a construirla, pensado que tenía cuatro años de plazo,pero claro usted no contaba con esto.Bueno siempre le quedará poner a trabajar a su señora, que no sería ni la primera ni la última.No se desanime, y a la proxima busque mejores argumentos.Esperemos que la nueva corporación no caiga en el mismo juego que la anterior, ¿que tendrá SALEM que todos quieren mandar y cuando estan dentro no quieren salir?

Anònim ha dit...

Yo te diré lo que tiene Salem, que todos quieren mandar y no quieren salir: Font Salem.

Empezamos una nueva época, con un nuevo alcalde del Pepé. Pero vinculado a Font Salem. ¿No os suena a nada esta historia?

Los mismos perros, con distintos collares.

Anònim ha dit...

25 años con el mismo alcalde, ni Franco le dio tanto tiempo, ahora queremos arreglarlo en un momento.
Vamos paciencia, poco a poco se arreglara solo hay que tener paciencia ellos mismos los del psoe se mataran entre ellos acostumbrados a tener el poder, tiempo al tiempo.
Hay que servir al pueblo y no servirse de el.

Anònim ha dit...

VIXCA EL SENYOR RETOR

ELS CAPELLANS COM MILOR ESTAN SON TORRATS