dissabte, 30 de maig del 2009

ni pp ni psoe

Saps què… PP i PSOE es van aliar al Parlament Europeu per a votar en contra de l’informe Auken, que denunciava la brutal depredació urbanística en la costa espanyola, en general, i valenciana, en particular. Els dos partits espanyols i espanyolistes varen votar en contra d’un informe que es va aprovar amb 349 vots a favor, 110 en contra (entre els quals estaven tots els del PP i del PSOE) i 114 abstencions. Després d’això la Unió Europea va avisar Espanya que anava a congelar els fons europeus si no canviaven les coses radicalment. El BLOC va presentar una proposta a Les Corts per a que es paralitzaren tots els PAI’s “estranys” al nostre territori. Per supost, es va rebutjar pel PP i el PSOE.

Saps què… PP i PSOE estan a favor de la directiva europea sobre la pirotecnia, que tanta polseguera ha alçat. La directiva deixa en mans de l’Estat la seua aplicació, i el PP i el PSOE només fan que acusar-se d’una cosa que està en les seues mans, i s’han erigit en els principals defensors de la cultura del foc valenciana, quan sempre han actuat contra els interessos valencians. “València no és Madrid”

Saps què... PP i PSOE van votar en contra al Parlament europeu per a que el valencià fora llengua oficial, i tots els ciutadans valencians ens poderem comunicar amb les diferents institucions europees en la nostra llengua pròpia. Una llengua que és la vuitena més parlada de la Unió Europea, a pesar de no ser oficial, i trobar-se per davant en número de parlants de llengues com el portugués, el grec, el suec o el danés. Com sempre, el PP i el PSOE, amb un discurs molt demàgog, en contra de la nostra identitat.

Saps què... PP i PSOE permeten que les creïlles franceses velles es puguen comprar als supermercats valencians, en lloc de les creïlles valencianes; açò ha provocat que s’enfonsen els preus dels nostres tubèrculs, per si no estava prou malament el món agrari valencià. Gràcies, altra volta, al PP i al PSOE.

Saps què... PP i PSOE han estat en contra del Corredor Mediterràni des de fa més de 20 anys, ja que mai els ha interessat que els valencians tinguèrem contacte directe amb Europa; entre la nostra economía, la catalana i la balear, formen vora el 30 % del PIB espanyol. Una economía valenciana forta implica més consciència de poder, i això no ho poden permetre els centralistes.

El BLOC ve reivindicant el Corredor Mediterràni de molt abans que ho feren els partits centralistes, i gràcies a la nostra pressió, finalment s’aconseguirà

2 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Saps què... El PSOE I EL PP són el mateix partit... així de clar... i d'un partit així, què podem esperar? NO-RES.

Qualsevol altra opció (tret de les dretes extremes i del partit únic PSOE-PP) val... i farà la seua faena a Europa... Bona vesprada

Anònim ha dit...

Saps què...al teu poble Salem li heu donat tu i el teu germà l'alcaldia a un tall d'inneptes del PP i heu deixat l'Ajuntament en mans d'una quadrilla de deliqüents conneguts per tot arreu?