dijous, 19 de maig del 2011

tenim un somni


CANDIDATURA MUNICIPAL BLOC DE SALEM-COALICIÓ M.COMPROMIS.
Un grup de gent il·lusionada en portar al poble de Salem una altra manera de fer política municipal.

TENIM UN SOMNI
I volem convertir-lo en una realitat, perquè els somnis són possibles, però, amb treball, amb esforç, amb sacrifici i, naturalment, amb molta il•lusió. Per això ens hem unit un grup de gent ben diversa, d’edats diferents, amb ganes de treballar, un grup obert a totes i tots els qui vulguen participar en el nostre projecte, i amb un únic objectiu: SALEM, perquè eixa és la nostra voluntat, fer del nostre poble un lloc digne on viure.
Moltes són les coses que anem a escoltar en estos dies vespres d’eleccions, algunes d’elles, per no dir totes, ben lloables. I la veritat és que és cert, tothom té molt bones intencions i, fins i tot, podríem dir que ens creguem el que escoltem. Després la realitat és més dura. El dia a dia és el que ens farà desencantar-nos i acabarà posant a tots i totes en el mateix sac, i no és així. No hem de consentir que siga així. Als nostres representants en l’Ajuntament els hem d’exigir, com a mínim, treball i dignitat. Treball amb la finalitat de què els veïns i les veïnes de SALEM tinguen una vida més còmoda, tranquil•la, confortable; però hem d’exigir als nostres representants dignitat en les seues actuacions, integritat, decència, perquè no sempre se sap estar a l’altura que pertoca i veiem massa interessos personals, falta d’honestedat en actuacions personals poc sociables.
Nosaltres, els homes i les dones del BLOC DE SALEM-COALICIÓ MUNICIPAL COMPROMÍS, sols podem prometre una cosa, que treballarem amb rectitud pel nostre poble, amb honradesa i dedicació. L’experiència que hem adquirit en estos darrers anys, malgrat les circumstàncies, ens ha de servir per poder afrontar la tasca que se’ns confie, si el poble així ho vol, amb fermesa i respecte.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Clar, i després recolzeu al PP.
Juli, que ja ens coneguem tots!

Anònim ha dit...

En un poble no es recolza als partits polítics, sinó a les persones. Pel teu comentari és de suposar a que partit pertanys, la seva campanya no va ser molt neta. I considere que tant el BLOC com el PP, van ser respectuosos i van fer una campanya molt digna. Qui per el seu mal mor que ningú li plore.

Anònim ha dit...

Hi ha coses que no es poden recolçar.
El bloc es deu als seus votants i no a cap rosa.

Anònim ha dit...

Campanya bruta va ser la moció de censura. Que vegereu la bossa plena i assaltareu l'Ajuntament.