dimecres, 24 d’abril del 2013

denúncia pedrera

Tan prompte com ens hem assabentat, i aprofitant els dimarts que és el dia que dediquem a l'Ajuntament, hem demanat a l'alcaldia explicacions sobre les noves excavacions que havien començat a produir-se en una de les dues pedreres que tenim a la Foia de Salem. Pensàvem que era un tema tancat i que ja no anaven a ampliar-se més, que el mal fet ja era irremediable, però que es faria el que es pogués per rehabilitar l'immens forat i recuperar, en la mesura que es puga, el paissatge natural.
L'alcalde ens ha donat la paraula que s'havien paralitzat les escavacions i que esperaven una resposta dels propietaris, abans de passar a majors. Ens ha tranquilitzat la resposta, però hem volgut deixar per escrit la nostra denúncia. 
No tolerarem cap atac més contra el patrimoni natural dels salemers i salemeres.





                           





Juli Fenollar i Banyuls, com a Portaveu del Grup Municipal del BLOC- COALICIÓ COMPROMÍS a l’Ajuntament de SALEM

EXPOSA

Hem observat, recientment, que  s’han tornat a  posar en funcionament moviments de terres en la pedrera popularment anomenada de Copoví. És de suposar que a hores d’ara des de l’Ajuntament ja s’hauran prés les mesures necessàries per a paralitzar l’activitat 


EXIGIM

A l’Ajuntament que, de la manera més enèrgica, s’opose a qualsevol activitat relacionada i sota ningun concepte deixe continuar cap acció que deteriore més del que ja està  el paisatge de la Foia de Salem i del qual la pedrera n’és el causant pricipal.






                                                                       Juli Fenollar i Banyuls
                                                                       Portaveu del GM  BLOC- COMPROMÍS

Salem, 23 d’abril del 2013.



SR. ALCALDE- PRESIDENT DE L’AJUNTAMENT DE SALEM



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Agraíriem ens facilitareu com publicar un anunci en el periòdic per a veure ací qui és més il.legal, si nosaltres extraguent arena per a fer les vostres precioses cases, o vosaltres construint xalets il.legals en zona protegida a l'Ombria del Benicadell!!

Anònim ha dit...

La pedrera no està ni ha estat mai il·legal. Seria d'agraïr que es contrastaren les notícies amb tots els afectats abans de publicar res, no resulta molt professional omplir pàgines per omplir-les sense saber de que es parla.

Anònim ha dit...

També cal dir que la pedrera no es tanca, encara que ells no exploten allí l'arena, continuarà oberta al públic!
PD: tots aquells que no esteu d'acord amb ella (que deuríen correspondre en gent que viu en cases de palla) no s'acosteu per allí a res!!!

Anònim ha dit...

Desde l'empresa, exigim que publiqueu altre article en el periòdic rectificant aquest, ja que la informació no està contrastanda i és totalment falsa. En cas de que en els pròxims dies no s'hi porte a terme, prendrem mesures legals contra aquest periòdic i contra l'autor per difamació d'informació falsa i per danyar la imatge de l'empresa, degut a que en cap moment s'hem trobat en situació d'il.legalitat ni hem rebut cap denúncia a dia de hui.