dissabte, 30 de maig de 2009

ni pp ni psoe

Saps què… PP i PSOE es van aliar al Parlament Europeu per a votar en contra de l’informe Auken, que denunciava la brutal depredació urbanística en la costa espanyola, en general, i valenciana, en particular. Els dos partits espanyols i espanyolistes varen votar en contra d’un informe que es va aprovar amb 349 vots a favor, 110 en contra (entre els quals estaven tots els del PP i del PSOE) i 114 abstencions. Després d’això la Unió Europea va avisar Espanya que anava a congelar els fons europeus si no canviaven les coses radicalment. El BLOC va presentar una proposta a Les Corts per a que es paralitzaren tots els PAI’s “estranys” al nostre territori. Per supost, es va rebutjar pel PP i el PSOE.

Saps què… PP i PSOE estan a favor de la directiva europea sobre la pirotecnia, que tanta polseguera ha alçat. La directiva deixa en mans de l’Estat la seua aplicació, i el PP i el PSOE només fan que acusar-se d’una cosa que està en les seues mans, i s’han erigit en els principals defensors de la cultura del foc valenciana, quan sempre han actuat contra els interessos valencians. “València no és Madrid”

Saps què... PP i PSOE van votar en contra al Parlament europeu per a que el valencià fora llengua oficial, i tots els ciutadans valencians ens poderem comunicar amb les diferents institucions europees en la nostra llengua pròpia. Una llengua que és la vuitena més parlada de la Unió Europea, a pesar de no ser oficial, i trobar-se per davant en número de parlants de llengues com el portugués, el grec, el suec o el danés. Com sempre, el PP i el PSOE, amb un discurs molt demàgog, en contra de la nostra identitat.

Saps què... PP i PSOE permeten que les creïlles franceses velles es puguen comprar als supermercats valencians, en lloc de les creïlles valencianes; açò ha provocat que s’enfonsen els preus dels nostres tubèrculs, per si no estava prou malament el món agrari valencià. Gràcies, altra volta, al PP i al PSOE.

Saps què... PP i PSOE han estat en contra del Corredor Mediterràni des de fa més de 20 anys, ja que mai els ha interessat que els valencians tinguèrem contacte directe amb Europa; entre la nostra economía, la catalana i la balear, formen vora el 30 % del PIB espanyol. Una economía valenciana forta implica més consciència de poder, i això no ho poden permetre els centralistes.

El BLOC ve reivindicant el Corredor Mediterràni de molt abans que ho feren els partits centralistes, i gràcies a la nostra pressió, finalment s’aconseguirà

europees!


Cadascú fa la campanya que pot, i als meus, no els manca imaginació!

ATENCIÓ!

Açò no és cap broma, esta és una cadena real. Si has rebut este mail, has d’anar a votar el 7 de juny al BLOC-Coalició per Europa.

Has de reenviar el mail a 10 persones del teu entorn, i has de convéncer-les que vagen també a votar, i que continuen amb la cadena.

No és la típica promesa electoral que si no es compleix no passa res, no; açò va de bo, i si no vas a votar i trenques la cadena, les conseqüències seran terribles:
No tindrem Corredor Mediterrani viari i ferroviari, i no podrem afavorir el transport dels productes valencians cap a Europa.

Ningú no canviarà l’actual normativa europea en matèria urbanística i el PP i el PSOE continuaran destruint el nostre territori. Faran una Marina d’Or i una Terra Mítica al costat de cada camp de golf, i hi haurà un camp de golf en cada poble. I l’Europarlament no dirà res.

El valencià no serà llengua oficial a Europa, i només servirà per cantar Tio Canya, això sí, fora d’horari escolar, que a l’escola es parlarà en anglés i xinés mandarí.