dijous, 17 de novembre del 2011

el 20N votarem COMPROMÍS, clar que sí!


Totes les enquestes indiquen que COMPROMÍS entrarà al Parlament Espanyol. I la veritat, portem tant de temps treballant per a què això siga una realitat, que els/les valencianistes estiguen a les Corts Valencianes i a Madrid –la primera cosa ja aconseguida-, que potser un èxit electoral com traure un diputat el proper 20N ens faria sentir modestament satisfets per tants anys d’esforç sense cap recompensa. Perquè l’única recompensa que busquem  és ser un poble visible en este Estat Espanyol tan desagraït amb les minories, polítiques, en aquest cas. Fins i tot el PPSOE ens fa sentir malament, culpables dels problemes d’Espanya, emmudir davant de tanta gent que, manipulats per les televisions i altres mitjans, veuen en els partits polítics menuts el desmembrament d’este Estat del Benestar tan fràgil que ens han construït. I res més lluny de la realitat.
La campanya ha esta bastant trista i monòtona, sols ara, a última hora, pareix que els socialistes, que segons diuen ho tenen tot perdut, però amb raó, perquè s’ho han guanyat a pols, han començat a parlar de veritat, amb sinceritat i sense complexos, com un autèntic partit d’esquerres que recolza les classes més desfavorides, però, arriben tard i ja ningú, després de tot el que han fet, s’ho creu. I, per cert, del PV res, PSOE.
Els populars no han dit ni han proposat res en tota la campanya, per a què enviscar-se les mans si ja van de guanyadors? Però, realment, els valencians i les valencianes anem a donar-los eixa majoria que diuen les enquestes? Després de vore que han fet d’esta Comunitat nostra que té el nombre de parats més gran d’Espanya,  on s’han comés més barbaritats econòmiques que en cap altre lloc d’Europa, cosa que ens ha portat a la ruïna de la Generalitat i  a la desaparició de la banca valenciana,  i el que és pitjor, de les famílies, que s’han quedat sense res, ni treball, ni vivenda, ni il·lusions per a viure. I que no s’escusen en què la culpa la té el PSOE de Madrid. Algú s’ho creu que van a guanyar per majoria? Doncs jo sí! Tristament he de reconeixer-ho, però sí. Clar que no serà amb el meu vot. Jo no col·labore a fer desaparèixer el País dels valencians i valencianes!
Una altra cosa ha estat COMPROMÍS. Les poques vegades que els hem vist per TV o per qualsevol altre mitjà de comunicació, perquè no els han deixat més espai, clar, ens han sorprès: gent valenta, decidida, ben preparada, amb ganes, il·lusionats, amb un programa clar i ambiciós per al País Valencià. Què més volem? Com diu la candidata per Alacant, Aitana Mas, en estos quatre anys al Parlament Espanyol, què han fet els diputats “valencians” del PPSOE. La resposta  ha estat molt clara: TRES INTERVENCIONS EN LA CÀMARA en quatre anys, així de trist, on han parlat de la  “Comunidad  Valenciana” però sense que ni Génova ni Ferraz se sentiren malament. I ja està!
Nosaltres ho tenim molt clar, volem que se’ns escolte a Madrid, que és on es cou tot, volem parlar dels problemes que tenim els valencians i valencianes, volem que se’ns ajude, volem ser respectats com a valencians i valencianes, com a poble diferenciat dins de l’Estat Espanyol.  Ja n’hi ha prou! Per què no deixem que COMPROMÍS diga a Madrid que el PV també existeix!